Vi har flyttat

Som en del har märkt så stängde vi kandidaterna för ca en vecka sedan. Detta för att vi höll på att flytta hemsidan till ett nytt webhotell. Nu ska flytten vara klar och vi hoppas att vår nya server kommer att flyta på. Har ni laddat upp något den senaste veckan så kommer detta förmodligen inte att finnas kvar då det laddades upp på den gamla servern, vi uppskattar alla som bidrar till biblioteket så ni får gärna ladda upp det igen. :)

Långsamt?

Tja,

Vi har haft lite problem bakom kulisserna men det bör vara löst nu. Som med alla botemedel så kan det finnas biverkningar; om ni märker att hemsidan går långsammare så skriv gärna det här så får vi kika på en annan lösning. Förhoppningsvis går det inte så långt att flera länder stoppar oss *Host* AstraZeneca *Host*

/Ambjörn

Nytt år - samma distansering

Välkomna alla nya studenter.

Jag hoppas att ni kommer att trivas på er utbildning och att ni fick en ordentlig nollning trots att ni mest sitter framför Zoom nu i början. Det hade varit kul att få se lite nya ansikten i längan. Men vi får att se det positivt, det blev inte en post-apokalyptisk värld som vissa trodde för ett år sedan; tur för oss men otur för alla preppers!

Ni som varit medlemmar ett tag märker säkert att ni nu kommer hit efter att ni loggat in. Perfekt! Då når vi fram till er om vi för en gångs skull har något viktigt att säga.

Ny termin och ny design

Välkomna alla nya studenter!

Jag och Gustav har slitit hårt med era ansökningar så jag antar att de flesta av er är medlemmar hos oss nu.

Själv blir man bara äldre och det gäller Kandidaterna med, därför har vi passat på att ge hemsidan ett välbehövligt facelift. Så långt kommer vi inte själva med vår studentbudget så det får väl bli en piercing, en elcykel eller något annat medelålderskrisaktigt.

Ny termin HT19

Hej allesammans och välkomna till kandidaterna oavsett om du är ny till sidan eller återvänder efter sommaren!

Mitt namn  är Gustav Ahlgren(började klassen ht16). Jag och Ambjörn är de två nya övertagarna som i framtiden kommer ordna med skötseln av sidan. Har ni några frågor skriver ni lättast till vår epost: hej@kandidaterna.se 

Ny termin!

Hej vänner!
"Tiden rullar på men Kandidaterna består" sa alltid de gamla grekerna och än så länge stämmer det.
Ännu en termin väntar vissa, andra har precis börjat sin utbildning och ser inte ens slutet med teleskop och för vissa är det slut och det verkliga livet börjar.

Äntligen höst!

Hej och välkomna tillbaka denna vackra höst, dagens datum är 13.0.4.13.5 enligt mayafolkets kalender.

Kandidaterna håller fortfarande på att resa sig från vårens krash, men frukta ej, som fågeln fenix föds vi bara på nytt!
Alla filer är ännu inte uppladdade, det är ett projekt jag kommer jobba vidare med under hösten.
Undrar ni något så maila eller hör av er till mig på facebook, jag svarar oftast hyfsat fort! :)

Mvh
Besättning genom Samuel

 

 

VÄLKOMNA TILLBAKA!

Hej,
Efter mycket slit från Peter och mig (mest Peter) så kan vi äntligen presentera det nya kandidaterna!

Sidan håller fortfarande på att byggas, alla funktioner finns ännu inte. Men det viktigaste, biblioteket, är uppe. Alla filer finns inte än men jag laddar upp så fort jag hinner.
Det funkar på samma sätt som innan med att ladda ned och ladda upp material. Har ni frågor hör av er till mejlen: hej@kandidaterna.se eller till mig på ex. facebook(Samuel heter jag).

Mvh
Besättningen